Valentinovo u Lu-Mi

Ove će se godine Dan zaljubljenih, baš kao i većina blagdana u posljednjih godinu dana, slaviti na neuobičajen način. Intimni ambijenti dragih nam restorana ove će nam godine biti nedostupni. Razlog je to i poticaj da uključimo vlastitu maštu i nesebičnim darivanjem svojih misli, vremena i duše svoje snažne osjećaje prenesemo u djelo.

Ovo je Valentinovo definitivno savršena prigoda da u svoju svakodnevicu unesete dašak glamura te stvorite upečatljiv, profinjen i luksuzan dojam u vlastitm domu. 

Naša su preporuka pjenušci stoga Vam donosimo nekoliko prijedloga kako da u tome stvarno i uspijete.

Desiree Red, Istenič sa srcem

Okosnica je ovog poklon paketa Isteničev pjenušac Desiree Red. Riječ je o pjenušcu profinjenog okusa koji se poradi zavodljive arome jagoda i malina, koje ovaj pjenušac nosi, preporuča uživati upravo uz taj odabir voća. Naš je prijedlog da u pjenušcu uživate uz ručno pripremljene domaće praline koje priprema naša mala čokoladna tvornica čuda Bolero a koje su sastavni dio ovog poklon paketa baš kao i svijeće koje su tu da pomognu u stvarnju romantičnog ugođaja.

 

Domain Koquelicot Kontempo

Glavna zvijezda ovog poklon paketa istarski je pjenušac Domain Koquelicot Kontempo. Ovaj pjenušac, pripremljen klasičnom metodom, 2017. godine na Decanterovom natjecanju  osvojio je brončanu medalju. Pjenušac je pripremljen od 100% najfinijeg grožđa sorte chardonnay. Nježni mjehurići, zavodljivi mirisi citrusa te dugo perlanje uz ručno pripremljene praline idealna su kombinacija za uživanje u dvoje.

više o poklon paketu

Dark Side, Ivančić

Privlačnost ovog poklon paketa osigurala je crveno-crna kombinacija boja koja se veže uz ime kutnog dizajnera cipela Christiana Louboutina. Upravo je tu kombinaciju boja vinarija Ivančić izabrala za svoj prvi i jedini crni pjenušac u Hrvatskoj pripremljen od sorte Purtugizec. Riječ je o  senzacionalnom piću koje budi maštu već samim istakanjem u čašu. Uz ručno pripremljene praline Bolero punjene kuhanim kremama bez umjetnih konzervansa i sa najboljim delikatesnim čokoladama nećete pogriješiti darujete li ga osobi kao znak ljubavi ili možda želje za ponovnim buđenjem snažnih emocija koje  prostor i mjesto mjere srcem.

U današnje vrijeme Valentinovo nije samo Dan zaljubljenih, već i dan kada se daruju drage nam osobe kao znak ljubavi i poštovanja. Nezamislivo bi stoga bilo izostaviti onaj univerzalan, neizostavan dodatak, najrasprostranjeniji znak pažnje i iskazivanja ljubavi- ruže. 

Možda crvena i nije vaša boja, no dopustite si da barem jedan dan u godini pred njom pokleknete.

Valentinovo je za to idealna prilika! 

PP Ledinić Prestige sa ružom

41.20  (310.42 kn)

Vrhunsko crno vino vinarije Ledinić sa Pelješca pripremljeno od sorte plavac mali iz berbe 2009. godine uz crvenu ružu kao trajni podsjetnik i možda najbolji način da osobi kojoj ju poklanjate iskažete svoje poštovanje i ljubav.

 

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1159-1 Kategorija: Oznake , , , , ,
Pročitaj više

PP Korlat Syrah i Ruža

33.20  (250.15 kn)

Praktičan poklon koji nudi mogućnost šire primjene i nakon uživanja u vinu po vašem izboru. U cijenu ovog poklona uključena je butelja crnog vina vinarije Korlat.

Ovisno o vašim preferencijama imate mogućnost izbora između tri sorte vina vinarije Korlat i to Syrah, Merlot ili Cabernet sauvignon.

Uz butelju tu su i dvije čaše za crveno vino koje nosi drveni stalak a koji i bez čaša može služiti kao zanimljiv stalak/dekoracija za bocu vina.

U ovoj kombinaciji uključena je i ruža, trajni podsjetnik i možda najbolji način da osobi kojoj ju poklanjate iskažete svoje poštovanje i ljubav.

 

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake , , , ,
Pročitaj više