San Polo Podernovi Brunello Di Montalcino 0,75l

Podernovi, novi vinograd San Polo Brunello, debitirao je s izvanrednom berbom 2015. Napravljen od grožđa Sangiovese koji dolazi iz istoimenog vinograda, među najljepšim predstavnicima Montalcina, Podernovi je energičan, elegantan i dubok Brunello. Rubin crvena boja ne pretjerano duboka, sa svijetlim granatnim odsjajima. Na nosu cvjetne arome ljubičice, ciklame i jasmina, note svježeg voća i začinske note. U ustima je dobro izbalansirano, s dobrom strukturom i kiselošću, kao i vrlo uglađenim taninima, pokazujući općenito izvrsnu postojanost.

Temperatura serviranja: 16-18°C, odčepite par sati prije posluživanja.

Gastro preporuka: crveno meso i divljač, kao i s gljivama i tartufima. Idealan je uz zrele sireve kao što su Parmigiano Reggiano i Toskanski pecorino.

166.30  (1,252.99 kn)

San Polo Podernovi Brunello Di Montalcino

Podernovi, novi vinograd San Polo Brunello, debitirao je s izvanrednom berbom 2015. Napravljen od grožđa Sangiovese koji dolazi iz istoimenog vinograda, među najljepšim predstavnicima Montalcina, Podernovi je energičan, elegantan i dubok Brunello. Rubin crvena boja ne pretjerano duboka, sa svijetlim granatnim odsjajima. Na nosu cvjetne arome ljubičice, ciklame i jasmina, note svježeg voća i začinske note. U ustima je dobro izbalansirano, s dobrom strukturom i kiselošću, kao i vrlo uglađenim taninima, pokazujući općenito izvrsnu postojanost. Elegancija i harmonična osobnost ovog novog cru vina omogućuje mu da se izuzetno dobro sljubljuje s visoko strukturiranom kuhinjom poput crvenog mesa i divljači, kao i s gljivama i tartufima. Idealan je uz zrele sireve kao što su Parmigiano Reggiano i Toskanski pecorino. Poslužite u velikim čašama na 16-18°C (60-65°F) kako biste u potpunosti uživali u mirisima, otvarajući bocu dva sata prije pijenja. 100% Sangiovese

San Polo Podernovi Brunello Di Montalcino – Rubin crvena boja ne pretjerano duboka, sa svijetlim granatnim odsjajima. Na nosu cvjetne arome ljubičice, ciklame i jasmina, note svježeg voća i začinske note.

Težina 1.3 kg
Vinarija

Allegrini

Vrsta vina

Crno vino

Sorta

Sangiovese

Zemlja - Regija

Italija

Možda će vam se također svidjeti…

1 EUR = 7,53450 HRK
1 EUR = 7,53450 HRK