PP Šember Pet Nat

Upravo se Šemberov prvi Pet Nat pjenušac nametnuo kao idealan izbor pića kojeg možete poslužiti nakon uživanja u svim okusima bogatog blagdanskog stola.
Nekoliko je razloga koji opravdavaju upravo taj po nama logičan izbor. Prije svog već samo ime pjenušca, Pet Nat Duck, (… i da završimo sa “Patkom“; duck eng. patka) asocira na jedan od mnogobrojno mogućih menija bogatog blagdanskog stola.
Drugi je razlog veseli motiv etikete koju ovaj pjenušac nosi. Riječ je o karikaturi legendarnog spačeka za koju je zaslužan naš poznati ilustrator i karikaturist Nikola Plečko a koja se zbog izbor boja savršeno uklapa u proljetni-uskrsni outfit svakog blagdanskog stola.
Treći je razlog što je riječ o potpuno prirodnom, mutnjikavom, osvježavajućem pjenušavom vinu, laganog tijela i mineralnog nadražaja, prirodnog mirisa i okusa, savršenom izboru za sve one koji žele preskočiti desert a ipak uživati u voćnim okusima jagoda, kupina i višanja.

300.00 kn

Sadržaj: Šember Pet Nat 0,75l, kutijica sa pralineama Bolero cca 60g, hand made sapunčić Lana te prigodni Uskrsni ukrasi.

Težina 3.50 kg
Dimenzije 30 × 17 × 18 cm

Recenzije kupaca

5 zvijezdica 0 0 %
4 zvijezdica 0 0 %
3 zvijezdica 0 0 %
2 zvijezdica 0 0 %
1 zvijezdica 0 0 %

Recenzije

Još uvijek nema recenzija ovog proizvoda.

Budite prvi koji će ocijeniti proizvod “PP Šember Pet Nat”