PP Šember Pet Nat

Upravo se Šemberov prvi Pet Nat pjenušac nametnuo kao idealan izbor pića kojeg možete poslužiti nakon uživanja u svim okusima bogatog blagdanskog stola.
Nekoliko je razloga koji opravdavaju upravo taj po nama logičan izbor. Prije svog već samo ime pjenušca, Pet Nat Duck, (… i da završimo sa “Patkom“; duck eng. patka) asocira na jedan od mnogobrojno mogućih menija bogatog blagdanskog stola.
Drugi je razlog veseli motiv etikete koju ovaj pjenušac nosi. Riječ je o karikaturi legendarnog spačeka za koju je zaslužan naš poznati ilustrator i karikaturist Nikola Plečko a koja se zbog izbor boja savršeno uklapa u proljetni-uskrsni outfit svakog blagdanskog stola.
Treći je razlog što je riječ o potpuno prirodnom, mutnjikavom, osvježavajućem pjenušavom vinu, laganog tijela i mineralnog nadražaja, prirodnog mirisa i okusa, savršenom izboru za sve one koji žele preskočiti desert a ipak uživati u voćnim okusima jagoda, kupina i višanja.

39.80  (299.87 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake , , , , , , ,

Sadržaj: Šember Pet Nat 0,75l, kutijica sa pralineama Bolero cca 60g, hand made sapunčić Lana te prigodni Uskrsni ukrasi.

Težina 3.50 kg
Dimenzije 30 × 17 × 18 cm
Ambalaža

Drvena kutija

Ispuna

Slamica

Prigoda

Uskrs

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PP Šember Pet Nat”