PP Pribidrag Zinfandel

Kuća sretnog čovjeka, vinska kuća Mimica, pobrinula se za vino u ovom poklon paketu. Riječ je o vrhunskom vinu pripremljenom iz autohtone sorte Pribidrag, vinske sorte omiškog vinogorja po kojoj je renesansna Dalmacija bila prepoznata u vinskom svijetu, a koja je planetarnu slavu doživjela kao zinfandel u SAD-a.

Uz vrhunsko vino Pribidrag u ovom ćete poklon paketu naći i vrhunsko šoltansko ekstradjevičansko maslinovo ulje. Riječ je o maslinovom ulju koje već neko vrijeme osvaja prestižne regionalne i internacionalne nagrade. Zadnja u nizu je titula „BEST IN CLASS“ zaslužena 2019. godine u New Yorku na NYIOOC kada je baš ovo maslinovo ulje osvojilo nagradu za najbolje ekološko, monosortno maslinovo ulje srednjeg intenziteta na svijetu.

Uz vino i maslinovo ulje u ovom poklon paketu možete naći i tri čokoladice različitih okusa za koje se pobrinula naša čokolateria Bolero.

     

 

76.32  (575.03 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Sadržaj: Pribidrag Zinfandel 0,75l, Šoltansko maslinovo ulje 100 ml, čokoladice Bolero 3 kom x 45g, plišani medo te drvena gajbica.

Težina 3.5 kg
Dimenzije 40 × 23 × 18 cm
Ambalaža

Drvena gajbica

Ispuna

Slamica

Prigoda

Za svaku prigodu

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PP Pribidrag Zinfandel”