PP Baronesa Nešpula

Liker od Nešpule drugi je okus kojim nas je počastila mala obiteljska manufaktura Baronesa koja svoje likere proizvodi prema tradicijskim receptima koji se prenose s generacije na generaciju. Baš kao i popularni Teranino, Baronesa je i svoj novi liker od Nešpule odlučila puniti u boce od terakote, materijal idealan za čuvanje i naglašavanje posebnih svojstava ovih izuzetnih likera jedinstvenog okusa koji ne sadrže konzervanse niti aditive već čiste plodove prirode.
Naglasak na prirodi i prirodnom bila je glavna misao vodilja kod kreiranja sadržaja ovog poklon paketa. Uz Baronesin liker od Nešpule uz ovaj poklon paket imati ćete priliku uživati i u tri različita okusa čokolada Bolero. Slasne zalogajčiće upotpuniti će i kolačići domaćeg proizvođača Green and More d.o.o. dok će posebnu aromu likera od Nešpule upotpuniti mirisna svijeća napravljena od sojinog voska u keramičkoj zdjelici te potpuno prirodni, ručno izrađeni, sapun, sve iz Lanine mirisne radionice čuda.

53.62  (404.00 kn)

Nema na zalihi

Sadržaj: Baronesa Nešpula 0,7l, čokoladice Bolero 3 kom x 45g, Svijeća Lana u keramičkoj zdjelici, sapun Lana u kutiji 100g, Green & more activate cooky 80g

Težina 3.50 kg
Dimenzije 36 × 26 × 13 cm
Ambalaža

Drvena kutija

Ispuna

Smeđa

Prigoda

Za svaku prigodu

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PP Baronesa Nešpula”