PP Allegrini Valpolicella Sup. + The Artisan Gin

Ekskluzivan poklon paket u čiji je sadržaj uključena Allegrinijeva Valpolicella, vino koje svoju  Superiore-nost duguje starenju u velikim bačvama od slavonskog i francuskog hrasta u omjeru 50:50. Vino je sjajne rubin crvene boje, na nosu ugodnog mirisa šumskog voća, suhe  baršunaste teksture i nježnog dugog završetka kojeg karakterizira gorkasto bademasti završetak. Riječ je o vinu koje dolazi iz talijanske provicije Verone, poznato i omiljeno zbog svoje jednostavnosti i elegancije.

Za sve ljubitelje ginova tu je i The Artisan, hrvatski craft gin dobiven posebnom tehnologijom destilacije u čijoj se pripremi koristi skoro pa laboratorijska oprema koja ovom ginu daje specifičan i poseban okus. Riječ je o relativno nesvakidašnjoj tehnologiji proizvodnje gina i definitivno prvom hladno destiliranom Hrvatskom ginu koji se priprema u ograničenim serijama i dolazi u posebnoj dizajnerskoj bočici crne boje.

Uz Allegrinijevu Valpilicellu i The Artisan gin, vlasnike će ovog poklon paketa oduševiti i ručno pripremljene praline, prava čokoladna remek djela koja je za Vas pripremila čokolateria Bolero.

Ovaj je poklon paket istinski užitak za oko i grlo.

615.00 kn

Sadržaj: Allegrini Valpolicella Superiore 0,75l, The Artisan Gin 0,5l, Bolero praline 170 g, drveni kovčežić

Težina 3 kg
Dimenzije 36 × 18 × 10 cm
Ambalaža

Drvena kutija

Ispuna

Crna

Prigoda

Za svaku prigodu