Masciarelli Marina Cvetić Trebbiano D’Abruzzo 0,75l

Originalno vino, dizajnirano da zauzme mjesto poštovanja u eliti talijanskih bijelaca. Vino žuto sa zlatnim odsjajem, otkriva veliku eleganciju na nosu, s natruhama tropskog voća, zrelog žutog voća, začina i bagremovog meda. Na nepcu pokazuje naprednost izvan klase, dobro potkrijepljenu živom kiselošću i bukeom velike postojanosti: vino koje iznenađuje i fascinira svojom strukturom, kompleksnošću, dubinom mirisa i izgledima za dugovječnost.

Temperatura serviranja: 10-12°C

Gastro preporuka: Riba, riblja predjela, Sushi, Bijelo meso

 

42.00  (316.45 kn)

Masciarelli Marina Cvetić Trebbiano D’Abruzzo

Simbol plemenite vinarske tradicije Abruzza. Trebbiano d’Abruzzo pronalazi idealan poligon za razvoj senzacionalne osobnosti i karaktera u profinjenosti barrique vina od francuskog hrasta koje je želio Gianni Masciarelli. Iz vinograda Theatine brežuljaka u Bucchianicu, u podnožju veličanstvenih vododerina, dobiva se grožđe velike ravnoteže i koncentracije, rigorozno vinificirano zahvaljujući visokoj gustoći sadnje i vrlo niskom prinosu po hektaru, ručnoj berbi i niskim temperaturama maceracije. Stilski sličan velikim bijelim burgundskim bijelcima, ali sa snagom i karakterom koje daje grožđe sorte Abruzzo. Organoleptički najzanimljivije vino u obitelji Trebbiani. Trebbiano d’Abruzzo Riserva Marina Cvetić je originalno vino, dizajnirano da zauzme mjesto poštovanja u eliti talijanskih bijelaca.

Vino žuto sa zlatnim odsjajem, otkriva veliku eleganciju na nosu, s natruhama tropskog voća, zrelog žutog voća, začina i bagremovog meda. Na nepcu pokazuje naprednost izvan klase, dobro potkrijepljenu živom kiselošću i bukeom velike postojanosti: vino koje iznenađuje i fascinira svojom strukturom, kompleksnošću, dubinom mirisa i izgledima za dugovječnost.

Težina 1.3 kg
Vrsta vina

Bijelo vino

Zemlja - Regija

Italija

Možda će vam se također svidjeti…

1 EUR = 7,53450 HRK
1 EUR = 7,53450 HRK