SADRŽAJ POKLON PAKETA

Tražite poklon za dragu osobu, obitelj, prijatelja ili poslovnog partnera, na pravoj ste adresi.

Razveselite svoje najdraže poklon paketima iz naše ponude.

Naš je cilj bio kreirati luskuzne, maštovite, ukusne poklon pakete iz kojeg smo se razloga maksimalno potrudili u sadržaje istih uključiti sve nama poznate dobavljače visokokvalitenih proizvoda za koje smo zaključili da zaslužuju mjesto u našim poklon paketima. 

Mogučnosti je bezbroj!

Za one koji u našoj ponudi ne pronađu nešto po svom ukusu ostavili smo mogučnost da poklon paket kreiraju prema svojim željama slanjem upita na naš email: info@lumaekskluziv.hr

Uz vina, pjenušce, maslinova ulja i alkoholna pića iz naše ponude u sadržaju naših poklon paketa mogu se naći i ručno izrađene čokoladne praline od najboljih vrsta kakaovca sljubljenih s pomno izabranim začinima, orašastim plodovima ili suhim voćem.

Izrađuju se po posebnim, dugo razvijanim recepturama s kuhanim kremama bez umjetnih konzervansa.

Više o pralinama saznajte na www.bolero-cokolada.com

Naše smo poklon pakete obogatili i eco-friendly proizvodima koje potpisuje Lana Natural.

Riječ je o našem domaćem proizvođaču koji u malim serijama ručno za nas priprema prirodne sapune, nakit od gline i prirodne eko svijeće.

Lanine prirodne svijeće pripremljene su od 100% čistog sojinog voska, potpuno su biorazgradive, netoksične i ekološki prihvatljive.

Svijeće ne stvaraju čađu, u njihovoj se proizvodnji koriste samo prirodni pamučni fitilji, bez tragova olova i drugih metala pa gore čisto i traju duže.

Više o Laninim proizvodima saznajte na www.lananatural.com

U izboru sadržaja naših poklon paketa važnu ulogu igra i Witrina, trgovina smještena u samoj jezgri grada Zagreba, koja se specijalizirala za promidžbu i prodaju proizvoda hrvatskih proizvođača iz niše gastronomije.

Na taj smo način u naše poklon pakete uključili i asortiman svih onih malih miko domaćih proizvođača koji tek traže svoje mjesto na domaćem tržištu a u fokusu im je prirodno, zdravo i visokokvalitetno.

POKLON PAKETI

GALERIJA