Kreirajte poklon paket prema vašim željama 

Mudra izreka: “Vrijeme je novac“ svoj je smisao dobila i u našoj ponudi poklon paketa. U ovim ludim vremenima kada svi negdje jure, a “stvari” se događaju munjevitom brzinom, osjećaj bespomoćnosti i izgubljenosti u potrazi za idealnim poklon paketom nikako nije dobrodošao.

Iako ih mnogi obožavaju kupovati te imaju originalne i kreativne ideje, izdvojiti vrijeme za njihovo osmišljavanje, izradu i nabavku pravi je luksuz. Upravo je vrijeme ono što Vam mi ovom svojom uslugom želimo osigurati.

Naši su gotovi poklon paketi, kako im i samo ime kaže, paketi popunjeni različitim sadržajem. Ipak za sve one koji u našoj ponudi ne pronađu nešto po svom ukusu nudimo mogućnost izrade poklon paketa po narudžbi te dostavu na adresu naručitelja odnosno adresu osobe kojoj je poklon paket namijenjen.

Za sve zaljubljenike u vina naši će poklon paketi biti zahvalno rješenje obzirom da u iste možete uključiti sva vina iz naše ponude. Uz bijela, crna, roze, pjenušava vina ili šampanjce nudimo Vam mogućnost dodavanja sadržaja i po Vašem ukusu.

Mogućnosti su tada neograničene.

Naš je moto da vrijeme darivanja bude Vaše vrijeme, a sve ostalo da prepustite nama stoga popunite upitnik u nastavku i sačekate da Vam se javimo u najkraćemo mogućem roku sa našim prijedlogom.

Zatražite ponudu poklon paketa sukladno Vašim željama i mogućnostima

 

jurica@lumaekskluziv.hr

Pošaljite upit  Navedite prigodu za koju trebate poklon paket

  Koliko poklon paketa trebate?

  Koje proizvode želite uključiti u poklon paket?

  Koju ambalažu preferirate?

  Koja je okvirna vrijednost poklon paketa koji tražite?

  Datum kada poklon paket treba biti raspoloživ?


  GALERIJA