Kreirajte SVOJU PERSONALIZIRANU ETIKETU

Naglasak na posebnom, drugačijem, jedinstvenom, nagnao je i određeni broj proizvođača u vinskoj industriji da svoja vina prilagode individualnim prohtjevima svojih kupaca.

Kako bi svojim krajnjim kupcima osigurali posebno zadovoljstvo poklanjanja odnosno ispijanja njihovih vina mnogi su vinari u svoju ponudu vina uključili i tu dodatnu uslugu kao dio svoje promocije i marketinga.

Za vina i pjenušce koje sami proizvode pobrinuti će se zato da Vam ispišu naljepnice sa sadržajem po Vašem izboru, apliciraju logo Vaše firme ili ugostiteljskog objekta u kojem se vino poslužuje, ispišu čestitku za rođendan, godišnjicu braka, rođenje djeteta i sl.

Personalizirane etikete nude se i u nekoliko dimenzija što osigurava dodatan element iznenađenja u vidu veličine boce koja se poklanja a koja i nakon ispijanja može služiti kao neuobičajen ukras te lijep podsjetnik na poseban događaj za dane poslije.

Vinarija Istenič za svoju je vrhunsku peninu Barbara omogućila izradu  peronaliziranih etiketa u nekoliko dimenzija, od one bazne 0,75l pa do one volumena 6 litara idealne za slavlja sa većim brojem ljudi.  

Na Vam je samo da nam se javite sa svojim željama!

Naručite svoj pjenušac sa personaliziranom etiketom

 

ivan@lumaekskluziv.hr

Pošaljite upit    Na koji volumen boce želite aplicirati personaliziranu etiket?

    Na koju količinu boca želite aplicirati personaliziranu etiketu?

    Unesite tekst koji želite da bude ispisan na Vašoj personaliziranoj etiketi