Lu-Ma preporuča što piti za Uskrs

Još je jedan ciklus izmjene godišnjih doba zaokružen i sve ponovo kreće ispočetka. Stiglo nam je proljeće, vrijeme trijumfa svjetla i vrijeme za nove početke. Godišnje doba koje je nekako oduvijek bilo u znaku radosti i boja probuđene prirode.

I Uskrs je tu, njegov najljepši praznik, a ujedno i najveći kršćanski blagdan. Blagdan koji se tradicionalno obilježava uz bogatu uskršnju trpezu i darivanje obojenih ukrasnih jaja. Upravo je to razlog zbog kojeg smo u našu široku ponudu pića ugradili tradicionalne, vesele simbole Uskrsa, a sve u cilju da podignemo dobro raspoloženje i duh svih sudionika uskrsnog blagdanskog stola.

Gin kao aperitiv

Ukoliko se stoga, za Uskrsne blagdane spremate na put, svoje najdraže razveselite simpatičnom bočicom proslavljenog hrvatskog craft gina Old Pilots gina u jaje pakiranju. Uz bočicu Old Pilots gina 0,05l ovaj će ih uskršnji poklon paketić razveseliti i začinima za gin zapakiranim u prigodnu ambalažu.

Za strastvene ljubitelje gina, u proljetnu kombinaciju, savršeno se uklopio Edelweisser Gin, što zbog njegove vizualno osmišljene čuturice žarko crvene boje, što zbog logotipa trolista na boci koji simbolizira tri zasebno destilirana destilata koji se povezuju u jednu cjelinu, i kao takvi predstavljaju prirodni spoj velebitske borovice, alpskog runolista i ostalog planinskog bilja.

Vrhunsko crno vino Sušić Jokan cuvee

Blagdanski stol nekako je nezamisliv bez vina. Ovoga puta predlažemo vam vrhunsko crno vino vinarije Jokan iz Imotskog vinogorja. Riječ je o vinu iz berbe 2015., vinu pripremljenom iz tri sorte crnog grožđa, bogatog baršunastog bouqueta, punog tijela, za koje najiskrenije vjerujemo da će biti pravo iznenađenje i savršeni dodatak tradicionalno bogatog uskršnjeg stola.

Pjenušac Pet Nat vinarije Šember

Nakon svega upravo se Pet Nat pjenušac nametnuo kao idealan izbor pića kojeg možete poslužiti nakon uživanja u svim okusima bogatog blagdanskog stola.

 Riječ je o potpuno prirodnom, mutnjikavom, osvježavajućem pjenušavom vinu, laganog tijela i mineralnog nadražaja, prirodnog mirisa i okusa, savršenom izboru za sve one koji žele preskočiti desert a ipak uživati u voćnim okusima jagoda, kupina i višanja.

U širokoj ponudi pića koje se trenutno nude za konzumaciju trudili smo se odabrati nesvakidašnja vina za koja vjerujemo da će biti ugodno iznenađenje vašeg stola a opet cjenovno prihvatljiva i odmah dostupna na našem web shopu.

Ukoliko ipak našu ponudu želite nadopuniti svojim preferiranim vinima savjetujemo Vam da provjerite našu kompletnu ponudu vina ovdje.

Sretan Uskrs želi Vam Lu-Ma!