Ekstrakt lista masline

U ovim izazovnim vremenima kada nam jedan virus pokazuje koliko smo kao civilizacija bespomoćni unatoč svim tehnološkim i znanstvenim postignućima, sve je više onih koji se okreću prirodi i izvorima zdravlja koje ona nudi.

Brzi tempo života kojim živimo natjerao nas je da prihvatimo nametnuta nam rješenja pa i onda kada je u pitanju ono najvažnije, naše zdravlje.

Razvoj proizvodnje sintetičkih lijekova i jačanje farmaceutske industrije gotovo da su ugušili tradicionalnu, biljnu medicinu i poklonike te vrste liječenja. Njeno ponovno oživljavanje treba zahvaliti činjenici da je sve više slučajeva u kojima sintetički lijekovi ne mogu zamijeniti ljekovita svojstva nekih biljaka.

Diljem naše planete ljudi od pamtivijeka koriste autohtone biljke za liječenje raznih bolesti.  Jedna od njih svakako je i maslina.

Ekstrakt lista masline

Znanstvene studije suglasne su da konzumacija maslinovog ulja i maslina ima blagotvoran učinak na ljudsko zdravlje. Isto je i sa njenim listom. On se kroz vrijeme pokazao kao učinkovit borac protiv velikog broja virusa, bakterija, parazita i gljivica.

Ekstrakt lista masline 0,5l

20.00  (150.69 kn)

OLEAMED 10000 STRONG

Ekstrakt lista masline učinkoviti je borac protiv velikog broja virusa, bakterija, parazita i gljivica te pridonosi održavanju krvnog tlaka.
Iako smo već upoznati s ljekovitim svojstvima ulja masline, istraživanja nam ukazuju na to kako ekstrakt lista masline ima još i veću vrijednost.

Prema nekim istraživanjima pokazao se djelotvornim i kod liječenja virusa Ebole te AIDS-a.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 100538 Kategorija: Oznaka:
Pročitaj više

Ekstrakt lista masline dobiva se iz svježih listova masline u kojima se nalazi čak 11 visoko vrijednih antioksidanata među kojima je i Oleuropein. Pojedini znanstvenici smatraju da se kemijska struktura oleuropeina najvjerojatnije „prilagođavala“ mutacijama mikroorganizama, što nije slučaj kod sintetičkih lijekova. Navodi se čak 126 patoloških mikroorganizama koji ne mogu odoljeti djelovanju spojeva prisutnih u ekstraktu lista masline, od kojih su mnogi već postali otporni na djelovanje sintetičkih lijekova.

Smatra se da upravo Oleuropein najsnažnije djeluje na jačanje imuniteta i stvaranje velike količine energije u tijelu. Ekstrakt djeluje i tako da smanjuje “loš kolesterol” i održava stijenke krvnih žila prohodnima. Pokazao se kao vrlo koristan u liječenju aritmije i ateroskleroze. Nakon samo mjesec dana korištenja uspješno smanjuje visoki krvni tlak a prema nekim istraživanjima ekstrakt lista masline pokazao se kao djelotvoran kod liječenja virusa Ebole te AIDS-a.

Možda ekstrakt lista masline neće izliječiti sve tegobe i bolest koje se spominju ali u ovim virusnim vremenima sigurno je odličan izbor za sve one koji žele osnažiti svoj imunitet i sačuvati svoje zdravlje.

PROVJERI NAŠU PONUDU