točenje lanson šampanjca drugoj osobi

USLUGE DEGUSTACIJE I PREZENTACIJE

Sretni i zadovoljni kupci od samog su početka u fokusu našeg poslovanja. Upravo su nam oni najveća motivacija u definiranju naših usluga i kreiranju sada već bogate ponude vina i alkoholnih pića. U velikoj većini riječ je barovima, restoranima i hotelima ali i svim onim koji traže vrhunsku uslugu, posebna vina, prihvatljive cijene s dostavom na kućna vrata.

Uskraćeni boravak među ljudima na mjestima neformalne društvene interakcije nas nije uspavao. Upravo smo se u tim teškim i izazovnim vremenima trudili potaknuti naše kupce da neželjeni višak svog slobodnog vremena iskoriste na najbolji mogući način.

U suradnji sa destilerijom Duh u boci organizirali smo prezentacije i degustacije našeg najprodavanijeg Old Pilots Gin te smo veliki broj zainteresiranih zagrebačkih i splitskih ugostitelja upoznali sa tehnologijom njegove proizvodnje.

Kada su i kako to dozvoljavale epidemiološke mjere organizirali smo i ne mali broj prezentacija i degustacija vina u nekoliko prijateljskih vinarija koje su prepoznale da je upravo ovo vrijeme nabolje iskoristiti za edukaciju i usavršavanje nikad dovoljnog broja educiranih promotora hrvatske vinske scene.

Odaziv ugostitelja, trgovaca i simpatizera bio je više nego odličan što je samo dokaz da je naša ideja povezivanja više karika u proizvodnom lancu pala na plodno tlo.

Ukoliko želite saznati više o tehnologiji proizvodnje Old Pilots gina ili degustirati ga kao i vina preferiranih vinarija obratite nam se sa punim povjerenjem.

Rezervirajte svoj termin

ivan@lumaekskluziv.hr

Pošaljite upit  Koju vinariju/destileriju želite posjetiti?

  Broj zainteresiranih osoba?


  Kota logo
  Zure logo
  Šoškić logo
  Testament winery logo